Hoe kan ik mijn team nu nog effectiever laten samenwerken?

Hoe blijf ik mijzelf continu ontwikkelen?

Hoe leer ik mijn gedrag te herkennen en blijvend te beïnvloeden?

Hoe kan ik effectiever communiceren?

Bemiddeling

Op basis van het Contextuele gedachtengoed kan iMovere assisteren in de selectie en bemiddeling van kandidaten. De verleende diensten kunnen bestaan uit het vaststellen van een ‘Persoonlijk Profiel’ van bestaande kandidaten, of uit een totaaltraject waarbij iMovere ook de interne en externe werving voor zijn rekening neemt.


De bemiddeling door iMovere is erop gebaseerd dat het minder van belang is wat iemand in het verleden heeft gedaan, maar dat de crux gelegen is in wat iemand in de toekomst gaat doen. Hoe beïnvloedt hun gedrag de prestaties in hun nieuwe rol, bijvoorbeeld onder druk?


Op basis van de zelfontwikkelde ‘Persoonlijk Profiel’-scan wordt in kaart gebracht welke kandidaat u nodig heeft door te focussen op het gedrag dat u in deze situatie nodig heeft, zowel op de korte als lange termijn. Kandidaten – al dan niet intern of extern door iMovere gevonden – worden langs deze individuele meetlat gelegd om inzicht te krijgen in hun toekomstige effectiviteit.


iMovere rekent hierbij geen percentage van het salaris, maar een transparante en voorspelbare vergoeding voor de geleverde diensten.