Hoe kan ik mijn team nu nog effectiever laten samenwerken?

Hoe blijf ik mijzelf continu ontwikkelen?

Hoe leer ik mijn gedrag te herkennen en blijvend te beïnvloeden?

Hoe kan ik effectiever communiceren?

Trainingen

De trainingen van iMovere bieden inzicht en bewustwording: het zijn geen trucjes met beperkte houdbaarheid, maar handvatten om in de continue veranderende wereld om ons heen blijvend effectief te zijn. Wij bieden u inzicht en bewustwording zodat u kunt bereiken wat u wilt bereiken!

U moet de koers uitzetten zonder dat dit weerstand oproept bij werknemers. Dit vraagt om specifieke kennis over menselijk gedrag en coachingsvaardigheden. Deze twee peilers vormen de basis in de trainingen van iMovere bij management development en coach training.


iMovere biedt een op het Contextueel gedachtengoed gestoelde training aan in de vorm van een Masterclass Contextueel leiderschap. De Masterclass bestaat uit twee blokken van elk twee dagen, inclusief twee diners en overnachtingen en lunches op elke trainingsdag. De Masterclass wordt gevolgd in groepen van maximaal acht deelnemers en is gericht op ervaren leidinggevenden die concrete handvatten zoeken om effectiever te worden in hun wijze van aansturing. Verder bieden wij uitgebreide Management team en sales trainingen aan.


Deze bovenstaande trainingen zijn enkele voorbeelden van trainingen. U zit hier natuurlijk niet aan vast, wij maken met plezier een offerte voor u op maat. Bel of mail ons en wij nemen direct, geheel vrijblijvend, contact met u op.


Voor mensen die zich individueel willen ontwikkelen biedt iMovere ook coaching en contextueel management aan. Voor vraagstukken die persoonlijk van aard zijn, leiderschaps kwestie’s of organisatorische uitdagingen. Onze wereld en samenleving is meer dan ooit toe aan verandering en nieuw leiderschap. Hierin wordt zeer terecht steeds vaker een beroep gedaan op onze wederzijdse verantwoordelijkheid. Deze manier van werken kan een grote invloed hebben op een veranderende samenleving en op een veranderende manier van samenwerken binnen bedrijven. Leiderschap is hierin een belangrijk thema. Iedereen is een leider! De vraag is alleen wat we onder leiderschap verstaan. Zonder leiderschap kan geen organisatie of samenleving welgevaren. iMovere heeft een coachings programma ontwikkeld, waarin in 10 sessies de zaken voor u weer in balans worden gebracht.


Lees hier meer over de trainingen:

Masterclass
Coachingstraject in 5 fases
7 vragen voordat je een coach om hulp vraagt